Χιμένεθ σε παίκτες : «Να βρούμε δύναμη και για τον Γιόχανσον»

Χιμένεθ σε παίκτες : «Να βρούμε δύναμη και για τον Γιόχανσον»

Το κλίμα στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ήταν όπως γίνεται αντιληπτό βαρύ, έπειτα από τα πολύ άσχημα νέα για τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον. Με την ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ προς τους παίκτες του να περιστρέφεται γύρω από τον Σουηδό χαφ. Αυτό που τονίστηκε από πλευράς του τεχνικού της ΑΕΚ ήταν πως όλοι, […]

Το κλίμα στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ήταν όπως γίνεται αντιληπτό βαρύ, έπειτα από τα πολύ άσχημα νέα για τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον. Με την ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ προς τους παίκτες του να περιστρέφεται γύρω από τον Σουηδό χαφ.

Αυτό που τονίστηκε από πλευράς του τεχνικού της ΑΕΚ ήταν πως όλοι, όσο δύσκολο κι αν τους είναι όλο αυτό, θα πρέπει να βρουν τη δύναμη και να ξεπεράσουν συνολικά, το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Παίζοντας και για τον Γιόχανσον, όπως έκαναν και για την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου. Δίνοντας όλοι το κάτι παραπάνω, για να καλυφθεί αυτή η επίσης πολύ σημαντική απουσία.

«Δυστυχώς, μετά την πολύ σημαντική για εμάς απουσία του Πέτρου, ήρθε τώρα και το πρόβλημα με τον Γιάκομπ. Που δείχνει εξίσου σοβαρό. Δεν είναι εύκολο για κανέναν μας αυτό, όμως πρέπει να προχωρήσουμε. Να βρούμε δύναμη και να αγωνιστούμε και για τον Γιάκομπ. Δίνοντας όλοι ότι καλύτερο μπορούμε, για να καλύψουμε την απουσία του», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Χιμένεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ