Επίσημο: Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Μουργκ μέχρι το 2026

Επίσημο: Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Μουργκ μέχρι το 2026

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Μουργκ, με τον Αυστριακό να παραμένει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2026

Ο Τόμας Μουργκ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας κι έτσι θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε απόλυτη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους για 2+1 χρόνια, κάτι το οποίο έγινε οριστικό σήμερα το μεσημέρι (6/2).

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός είναι από τους πρωταγωνιστές στην φετινή πορεία του Δικεφάλου του Βορρά, έχοντας αγωνιστεί σε 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 9 γκολ και 4 ασίστ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εισηγείται την παραμονή του 29χρονου άσου στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την Ισπανία για Ταβάρες και Παναθηναϊκό

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες οι ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου του Τάισον, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα επισημοποιηθεί και η νέα συμφωνία που υπάρχει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Μουργκ, τουλάχιστον μέχρι τις 30.06 του 2026.

Ήρθε στην ομάδα τον Οκτώβριο του 2020. Βρήκε ρόλο, προσέφερε, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω. Το καλοκαίρι του 2023 έκανε το δικό του restart. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος μίλησε με τον προπονητή, έμεινε υγιής, δούλεψε σκληρά κι είναι πλέον ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Αυστριακός μετράει μέχρι σήμερα 110 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, με 18 γκολ και εννιά ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Παίκτης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθαν σε συμφωνία και προχώρησαν σε ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Τόμας Μουργκ θα είναι μαζί μας τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ