Κοβάσεβιτς στη Σερβία: «Έχουμε προπονητή – Η κατάσταση στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιητική»

Κοβάσεβιτς στη Σερβία: «Έχουμε προπονητή – Η κατάσταση στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιητική»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ως αθλητικός διευθυντής, ξεκαθάρισε πως η ομάδα έχει προπονητή και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στη σέρβικη ιστοσελίδα «meridian sport» με αφορμή την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ως αθλητικός διευθυντής.

Ο Κοβάσεβιτς ξεκαθάρισε πως η ομάδα έχει προπονητή, βάζοντας τέλος στις φήμες για τον Μπαράκ Μπαχάρ ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκονται αγωνιστικά οι Πειραιώτες και στις ελπίδες που έχουν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κλήρωση της Εθνικής στο Nations League

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί ο Σέρβος βρέθηκε στο Ρέντη όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας.

Σε ερώτηση για τα σενάρια για τον Μπαράκ Μπαχάρ είπε: «Έχουμε προπονητή».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Την ίδια αγάπη με αυτή του κόσμου νιώθω και εγώ, γιατί η αγάπη για τον Ολυμπιακό δεν σταματά ποτέ. Δεν νομίζω ότι έφυγα ποτέ. Είμαι πολύ καιρό στην Αθήνα. Διατηρώ φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο Μαρινάκη. Είμαστε πάντα σε επαφή. Η τυπική αποχώρηση από την επίσημη θέση δεν με χώρισε ποτέ από τον σύλλογο. Αυτή είναι τώρα απλώς μια επίσημη επιστροφή. Σημαίνει την πρόσκληση του προέδρου προς εμένα και είμαι εδώ για να επιστρέψω στον σύλλογο αυτό που του αξίζει, δόξα».

Για την κατάσταση στον Ολυμπιακό: «Η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική. Έχουμε σημαντικά υψηλότερη ποιότητα παιχνιδιού από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά φυσικά υπάρχει διέξοδος. Μας περιμένουν αρκετά δύσκολα ματς. Πρώτα ο ΟΦΗ, μετά η Φερεντσβάρος στην ευρωπαϊκή σκηνή και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι καιρός να προχωρήσουμε, να προχωρήσουμε. Έχουμε συνηθίσει τους οπαδούς σε νίκες και τίτλους, που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό».

Για την υπόθεση πρωτάθλημα, με δεδομένη την διαφορά των εννέα βαθμών από τον ΠΑΟΚ και αν πρόκειται για ρεαλιστικό στόχο: «Ως παίκτης ήμουν πάντα αισιόδοξος και πιστέψτε με, τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα και σήμερα. Θα χρησιμοποιήσω μια κοινοτοπία, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πραγματικά τελευταία. Θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ