«Υποψήφιος για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Πέδρο Μαρτίνς»

«Υποψήφιος για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Πέδρο Μαρτίνς»

Η πορτογαλική A Bola υποστηρίζει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων για την αντικατάσταση του Χόρχε Ζεζούς, στην τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μόλις τον περασμένο Απρίλιο και δεν έχει καν προλάβει να καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο για επίσημη αναμέτρηση. Παρά ταύτα, σημερινό (10/06) δημοσίευμα της A Bola αναφέρει ότι ο 47χρονος βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Χόρχε Ζεζούς.

Η πορτογαλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι πραγματοποιήθηκαν επαφές με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι και τον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου, Ρικάρντο σα Πίντο, που όμως δεν απέφεραν καρπούς. Έτσι, η Σπόρτινγκ αποφάσισε να στραφεί στον 66χρονο Βραζιλιάνο, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, ο οποίος είναι ελεύθερος, και στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μάρτινς πέρασε ως ποδοσφαιριστής από τη Σπόρτινγκ την τριετία 1995 – 1998, διανύοντας εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της και καταγράφοντας συνολικά 77 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ