«Οριστική συμφωνία με Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακός, ταξιδεύει για Ελλάδα»

«Οριστική συμφωνία με Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακός, ταξιδεύει για Ελλάδα»

Στην Ισπανία μιλούν για οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, και υπογραμμίζουν ότι έρχεται στην Ελλάδα και πιάνει άμεσα δουλειά.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε λύση της συνεργασίας του με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο Πορτογάλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, όμως οι ερυθρόλευκοι φέρονται να είναι έτοιμοι να φέρουν στην Ελλάδα τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο «εκλεκτός» των Πειραιωτών για να αντικαταστήσει τον Καρβαλιάλ είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και είναι θέμα χρόνου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο της Θύρας 7 – Παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (pics, vids)

Συγκεκριμένα, από την Ιβηρική Χερσόνησο αναφέρουν πως ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης – που κατέκτησε μαζί της το Europa League την περσινή σεζόν – είναι το απόλυτο φαβορί για την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Μάλιστα, αναφέρεται πως ο Βάσκος προπονητής όχι μόνο έχει κάνει συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά έχει συμφωνήσει κιόλας να αναλάβει την ομάδα. Χαρακτηριστικά, πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ετοιμάζει τα πράγματα του για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μεντιλίμπαρ στο παρελθόν πέραν από τον πάγκο της Σεβίλλης έχει καθίσει στον πάγκο και των Αλαβές, Εϊμπάρ, Λεβάντε, Οσασούνα, Βαγιαδολίδ και Μπιλμπάο.

Τελευταία του δουλειά ήταν στη Σεβίλλη, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ από την Ισπανία κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο και για ένα πλάνο που θα ρίξει βάρος και στις Ακαδημίες. Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν οι Ίβηρες, Ο Μεντιλίμπαρ εκτός απροόπτου θα κοουτσάρει από τον πρώτο αγώνα με τη Φερεντσβάρος και μετά, ενώ στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει τουλάχιστον για το ματς με τον ΟΦΗ, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος είναι ο προπονητής της κ19 του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ