AEK: Η επιστροφή του κόσμου στην «Opap Arena», τα μέτρα ασφαλείας και η επιθεώρηση της UEFA (pic)

AEK: Η επιστροφή του κόσμου στην «Opap Arena», τα μέτρα ασφαλείας και η επιθεώρηση της UEFA (pic)

Τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά, την ώρα που η «Opap Arena» πήρε άριστα από την UEFA ενόψει του τελικού του Conference League.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν το τελευταίο που η «Opap Arena» ήταν άδεια.

Από το επόμενο εντός έδρας ματς, αυτό με την Κηφισιά (18/2), η Ένωση θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της και από το μεσημέρι της Πέμπτης τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: «Δένει» Λουτσέσκου μέχρι το 2027 ο ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Πρωταθλήματος της ομάδας μας με την Κηφισιά (18/2 – 19.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου. Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 13.00 έως τις 16.30.

Εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας) ότι ήδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες, όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτονόητη η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στους εσωτερικούς και περιβάλλοντες χώρους της εγκατάστασης της OPAP ARENA που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Ενόψει του ανοίγματος των γηπέδων πάντως, η ΠΑΕ ΑΕΚ παίρνει τα μέτρα της τονίζοντας πως «από την στιγμή που θα ανοίξει και πάλι το γήπεδό στον αγώνα με την Κηφισιά, όταν το σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου πρόσβασης εντοπίσει οποιαδήποτε προσπάθεια κατόχου εισιτηρίου διαρκείας ή απλού εισιτηρίου να περάσει μαζί του από το τουρνικέ και δεύτερο άτομο το οποίο δεν θα έχει εισιτήριο, τότε αν πρόκειται για κάτοχο διαρκείας τότε αυτό θα ακυρώνεται άμεσα και θα αφαιρείται από τον παραβάτη».

Διευκρινίστηκε επίσης πως «αν ο παραβάτης είναι κάτοχος απλού -και πάντοτε ονομαστικού- εισιτηρίου, τότε αμέσως μετά τον εντοπισμό του από το σύστημα θα μπαίνει αυτόματα σε black list και δεν θα έχει στο μέλλον τη δυνατότητα να αγοράσει ξανά εισιτήριο και δεν θα μπορέσει να ξαναμπεί στην OPAP Arena».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως «η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και εξετάζει τις δυνατότητες για εγκατάσταση συστήματος ελέγχου εισόδου X-Ray αντίστοιχου με αυτό που υπάρχει στα αεροδρόμια (security scanner) ώστε αυτό να χρησιμοποιηθεί στις θύρες των οργανωμένων και έτσι να τελειοποιηθεί ο έλεγχος για τυχόν επικίνδυνα αντικείμενα».

Στο μεταξύ η Οpap Arena είναι έτοιμη τόσο για το άνοιγμα των γηπέδων, όσο και για τη φιλοξενία του τελικού του Conference League τον ερχόμενο Μάιο. Όπως έγινε γνωστό από την περασμένη Κυριακή πολυμελές κλιμάκιο της UEFA που αποτελείται από 30 στελέχη της Ομοσπονδίας με δύο επικεφαλής βρίσκεται στην Αθήνα για την τελική επιθεώρηση για τον τελικό του Conference League τον ερχόμενο Μάιο.

Τα στελέχη της UEFA που θα βρίσκονται μέχρι αύριο Παρασκευή στην Opap Arena έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το γήπεδο της ΑΕΚ ανταποκρίνεται απόλυτα σε όλες τις απαιτήσεις ενός ευρωπαϊκού τελικού και είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει αυτό το σημαντικό γεγονός.

Η OPAP Arena πήρε άριστα από την UEFA σε όλα τα τεστ, όπως και σε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση ενός τελικού σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στους τομείς της τεχνικής υποδομής και της ασφάλειας (safety and security). Έγιναν μάλιστα πολύ λεπτομερείς και εκτεταμένοι έλεγχοι σε προσομοίωση διεξαγωγής αγώνα τόσο στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης (CCTV) όσο και στο access control του γηπέδου.

Η UEFA κατέληξε πως η OPAP Arena ανταποκρίνεται στα πιο υψηλά στάνταρ και στην ασφάλεια και στον έλεγχο πρόσβασης στην εγκατάσταση, με τα στελέχη της να δίνουν συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ για τη συνεργασία που υπήρξε και την εξαιρετική ανταπόκριση σε όλα τα επίπεδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, από τη στιγμή που η OPAP Arena πιστοποιείται από την UEFA για τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League σημαίνει πως πληροί απόλυτα και όλες τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσει με απόλυτη ασφάλεια ενόψει της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα. Άλλωστε η OPAP Arena διαθέτει ήδη το κορυφαίο σύστημα παρακολούθησης στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη με 250 κάμερες υψηλής ευκρίνειας σε πλήρη λειτουργία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ