Δημήτρης Σωτηρίου, η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ

Δημήτρης Σωτηρίου, η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ

Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΟΦΗ είναι ο 31χρονος τερματοφύλακας, Δημήτρης Σωτηρίου.

Ενίσχυση στους τερματοφύλακες για τον ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Σωτηρίου. Ο 31χρονος πορτιέρε, έκανε λόγο για τιμή που θα αγωνιστεί στους ασπρόμαυρους, ευχαριστώντας τον Νίκο Παπαδόπουλο που τον επέλεξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο 31χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου, είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΦΗ, για συμφωνία ενός έτους και θα είναι μέλος της ομάδας μας, στην Σούπερ Λιγκ. Ο Δημήτρης Σωτηρίου έχει εμπειρία από την Σούπερ Λίγκ, αγωνιζόμενος τα τελευταία χρόνια σε Λεβαδειακό, Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Λάρισα, Φωστήρα, Εθνικό Πειραιά και Ερμή Αραδίππου».

«Ο Δημήτρης Σωτηρίου η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ μας, για φέτος!
Σιδεροκέφαλος Δημήτρη! #ofi1925», ανέφερε η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, στο ofi1925.gr o Δημήτρης Σωτηρίου ανέφερε ότι «αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος, που είμαι στην οικογένεια του ΟΦΗ. Είναι τιμή για μένα που θα αγωνιστώ σε αυτήν την μεγάλη ομάδα. Χρειάζεται πολύ δουλειά, καθώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΟΦΗ που ανέβασαν την ομάδα από την Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκ. Ευχαριστώ το Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον εκπρόσωπο μου τον κ. Πιφέα, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ