ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μιχαηλίδη

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μιχαηλίδη

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Μιχαηλίδης υπέστη διάστρεμμα και όπως όλα δείχνουν δεν θα δώσει το «παρόν» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ (11/2,20:00), για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στη σημερινή (9/2) προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά το βάρος έπεσε στην τακτική, ωστόσο επιφύλασσε μια δυσάρεστη είδηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός, είδε τον Γιάννη Μιχαηλίδη να γυρίζει το πόδι του, με αποτέλεσμα ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός να υποστεί διάστρεμμα.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Αποχή των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση λόγω οφειλομένων

Η κατάστασή του αναμένεται να αξιολογηθεί εκ νέου στην προπόνηση του Σαββάτου (10/2), με τη συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην Ένωση να χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Συναγερμός» στις τάξεις του ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου Κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο «δικέφαλος του βορρά» συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με αντίπαλο την Ένωση, με ένα απρόοπτο.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει ότι ο Γιάννης Μιχαηλίδης γύρισε το πόδι του, και υπέστη διάστρεμμα με την κατάσταση του να αξιολογείται εκ νέου το Σάββατο πριν ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοινώσει την αποστολή.

Να σημειωθεί ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα ανακοινώσεις του εκλεκτούς της αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ μετά την τελευταία προπόνηση του θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο στις 17:45.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ