Αποκάλυψη από Φαμπρίτσιο Ρομάνο για Εκόνγκ: Φεύγει από τον ΠΑΟΚ; (pic)

Αποκάλυψη από Φαμπρίτσιο Ρομάνο για Εκόνγκ: Φεύγει από τον ΠΑΟΚ; (pic)

Ο διάσημος ρεπόρτερ που ειδικεύεται στις μεταγραφές αναφέρει ότι οι εμφανίσεις του Τροστ-Εκόνγκ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από τη Σαουδική Αραβία για τον στόπερ του ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στους πρώτους μήνες παρουσίας του στην Τούμπα δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο Νιγηριανός αμυντικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά με τις εμφανίσεις του έδειξε πως δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Ισλανδό.

Με εκείνον στο γήπεδο ο Δικέφαλος είχε αρκετά προβλήματα στην ανασταλτική του λειτουργεία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προβληματίζεται πολύ με την περίπτωσή του. Στις αρχές του Ιανουαρίου ο Εκόνγκ έφυγε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και εκεί φαίνεται πως… αναγεννήθηκε.

Φάκελος Final-8: Το δίλημμα Μπαρτζώκα, ο ΜακΚίσικ και η 7άδα των ξένων

Έχει παίξει βασικός και αναντικατάστατος σε όλα τα ματς της διοργάνωσης, πέρα από το τελευταίο της φάσης των ομίλων όπου ξεκουράστηκε, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα έχει πετύχει και δύο γκολ με πέναλτι ενώ τα σχόλια στον Τύπο της πατρίδας του είναι εγκωμιαστικά για τον άσο του ΠΑΟΚ.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στη Νιγηρία παίζει τρίτος στόπερ δεξιά σε τριάδα στην άμυνα και όχι σε δίδυμο όπως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι εμφανίσεις του είναι τόσο καλές που σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων της Σαουδικής Αραβίας ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Εκόνγκ έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τον ΠΑΟΚ και εκείνος φυσικά έχει τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενο κάποιας πρότασης. Ενδιαφέρον πάντως έχει αν τα όσα πετυχαίνει στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού θα αλλάξουν το πρόσωπο που εμφανίζει και στην Ελλάδα. Προς το παρόν έχει μπροστά του τον μεγάλο τελικό με τη διοργανώτρια και την ευκαιρία να σηκώσει την κούπα φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ