ΑΕΚ: Οι απειλές κατά των 56, η ανακοίνωση και η «απάντηση» με  συνέχιση των έργων!

ΑΕΚ: Οι απειλές κατά των 56, η ανακοίνωση και η «απάντηση» με συνέχιση των έργων!

Τα επεισόδια στο σίριαλ «γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια» αναμένεται να είναι πολλά. Καθώς ήδη προκύπτουν ζητήματα που θέτουν εν αμφιβόλω την ολοκλήρωση της «Αγια Σοφιάς», ενώ πολλοί είναι εκείνοι που προβάλουν σοβαρές αντιρρήσεις για το κατά πόσο η Ενωση κινείται με το γράμμα του Νόμου για την κατασκευή του νέου «σπιτιού» της. Οπως […]

Τα επεισόδια στο σίριαλ «γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια» αναμένεται να είναι πολλά. Καθώς ήδη προκύπτουν ζητήματα που θέτουν εν αμφιβόλω την ολοκλήρωση της «Αγια Σοφιάς», ενώ πολλοί είναι εκείνοι που προβάλουν σοβαρές αντιρρήσεις για το κατά πόσο η Ενωση κινείται με το γράμμα του Νόμου για την κατασκευή του νέου «σπιτιού» της.

Οπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, η Συντονιστική Επιτροπή των Προσφευγόντων (σ.σ. 56 πολίτες που υπέβαλαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή κατά της κατασκευής του γηπέδου Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια) κατήγγειλε απειλητικό μήνυμα από άγνωστο άνδρα στη συνταξιούχο πολιτικό μηχανικό, Μαριλένα Ιατρίδου. Μάλιστα από την πλευρά τον Πολιτών γίνεται λόγος για «τρομοκρατία με μεθόδους μαφίας»!

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε οργίλη ανακοίνωση εναντίον του ιστότοπου news247 και των 56 πολιτών της Συντονιστικής Επιτροπής των Προσφευγόντων. Μάλιστα, έκανε λόγο για «καθοδηγούμενα ρεπορτάζ» και «προβοκάτσια» που «εξυπηρετεί εξόφθαλμα σκοπούς» και τέλος εξέφραζε τη σιγουριά ότι όλα αυτά «δεν μπορούν πλέον να επηρεάσουν την αίσια έκβαση του δίκαιου αγώνα μας», παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη σοβαρές και ουσιαστικές εκκρεμότητες!

Το απόγευμα της Τρίτης, μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να παίξει πάλι… επίθεση στο θέμα της ανέγερσης του γηπέδου, με ένα επικοινωνιακό τρικ. Μέσω του φωτογραφικού πρακτορείου με το οποίο συνεργάζεται η Ενωση κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν ότι τα έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας συνεχίζονται κανονικά. Μία κίνηση με ξεκάθαρη στόχευση καθησυχασμού και… μη επηρεασμού από τους «κιτρινόμαυρους».

Ωστόσο, κατά πως φαίνεται, το κεφάλαιο «Αγιά Σοφιά» δεν κλείνει τόσο εύκολα, καθώς επαναλαμβάνουμε, οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι πολλές και σοβαρές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ