Άρης : Πρώτη για Ερέρα

Άρης : Πρώτη για Ερέρα

Ο Ισπανός τεχνικός θα ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στη σημερινή (2 μ.μ) παρουσίαση του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Άρη, θα γίνει το μεσημέρι (στις 2 μ.μ) στην αίθουσα τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης από την ΠΑΕ. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αναφερθεί για πρώτη φορά στα σχέδια του για τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και στους λόγους που τον έφεραν στην Θεσσαλονίκη.

Ακόμα, αναμένεται να αναλύσει τα συστήματα με τα οποία προτιμάει να παρατάσσει την ομάδα του, ενώ δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί και για τις επαφές που έκανε στην πατρίδα του τις προηγούμενες ημέρες, σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη.

Εξετάζει και Μαυρία

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκε στον Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι και ο Χάρης Μαυρίας, το συμβόλαιο του οποίου με την Ριέκα ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Εκτός από την κροατική ομάδα, ο 24χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί επίσης στον Παναθηναϊκό, την Σάντερλαντ, την Καρλσρούη και την Φορτούνα Ντόσελντορφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ