Πέλκας : «Μετά το γκολ ήθελα να μείνω στην κερκίδα!»

Πέλκας : «Μετά το γκολ ήθελα να μείνω στην κερκίδα!»

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για τα συναισθήματα που είχε την ώρα που έβαζε το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές, αλλά συνδέθηκε με Skype στην αίθουσα προβολής της ταινίας για το Κύπελλο του ΠΑΟΚ και έστειλε τα δικά του μηνύματα.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Αρωνιάδη, τον Κυριάκο Κυριάκο και όσους εργάστηκαν για να ετοιμάσουν αυτήν την ταινία» είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε; «Όταν μου έκανε την πάσα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον τελικό και λίγο πριν κάνω το 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μπω με την μπάλα στα δίκτυα! Μετά πήγα να πανηγυρίσω αμέσως με τον κόσμο. Ήταν η πιο έντονη στιγμή στην καριέρα μου. Ήθελα αν γινόταν να μπω μέσα στον κόσμο και να μη γυρίσω στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Εκείνες τις στιγμές σκεφτόμουν ότι με το γκολ μου το παιχνίδι τελείωσε και πήραμε ουσιαστικά το Κύπελλο.

Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και δώσαμε μεγάλη χαρά σε όλον τον κόσμο μας, που μας πίστευε. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και αυτό το νιώθαμε. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ