ΠΑΟΚ : Νέα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Πέλκα

ΠΑΟΚ : Νέα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Πέλκα

Παρότι πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Σαββίδης τόνισε ότι ο Δημήτρης Πέλκας δεν είναι προς πώληση, νέα τουρκικά δημοσιεύματα θέλουν την Μπεσίκτας να ενδιαφέρεται για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Μέσα στον Μάιο για περίπου δύο εβδομάδες υπήρχαν σχεδόν καθημερινά δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα, χωρίς να έχει γίνει ποτέ επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ

Μετά βγήκε το όνομα του παίκτη του Δικέφαλου από τις λίστες της τουρκικής ομάδας, καθώς τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι η Μπεσίκτας δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα που είχε ο Πέλκας στον ΠΑΟΚ, η οποία είναι ύψους 8 εκ. ευρώ.

Ακολούθησε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος τόνισε μέσω των social media: «Ο Πέλκας είναι παίκτης κλειδί, δεν είναι για πώληση».

Ωστόσο σήμερα (11/6) υπάρχει νέα αναφορά από το σάιτ «futbolarena.com», η οποία επαναφέρει το όνομα του παίκτη του ΠΑΟΚ στο στόχαστρο της Μπεσίκτας.

Το συγκεκριμένα δημοσίευμα αναφέρει ότι: «οι ασπρόμαυροι (σ.σ. Μπεσίκτας) εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις και στην ατζέντα τους παραμένει το όνομα του Δημήτρη Πέλκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ