Παναθηναϊκός : Πληρωμές υπόσχεται για σήμερα η ΠΑΕ

Παναθηναϊκός : Πληρωμές υπόσχεται για σήμερα η ΠΑΕ

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν οι πράσινοι, οι παίκτες θα δουν κανονικά τα χρήματα που τους έχουν υποσχεθεί.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ακούσει από τον Νίκο Νταμπίζα πως μέχρι τις 10 Ιουνίου θα πληρώνονταν και θα εξοφλούνταν τις δόσεις Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου. Εξέλιξη που δεν θα τους επιτρέπει να προχωρήσουν σε προσφυγές, κάτι που είχε ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Η 10η Ιουνίου, φυσικά, ήταν χθες Κυριακή και πλέον οι ποδοσφαιριστές περιμένουν σήμερα για να δουν αν θα φανούν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την ΠΑΕ, αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως έχουν κινηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να πληρωθούν κανονικά όλοι οι παίκτες τα χρήματα που τους έχουν υποσχεθεί και ο Παναθηναϊκός να πάει σε διαπραγματεύσεις με ορισμένους απ’ αυτούς (όπως ο Λουντ), έχοντας εξοφλήσει όσα έχει υποσχεθεί.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ