ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης, ώρες εξελίξεων στον Δικέφαλο

ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης, ώρες εξελίξεων στον Δικέφαλο

Πρώτη προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι να κλείσει τις μεταγραφές του και οι εξελίξεις θα τρέξουν πιο γρήγορα με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στη Θεσσαλονίκη και έτσι αναμένονται να τρέξουν πιο γρήγορα κάποιες αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ. Άμεσα ξεκίνησε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες του για όλα τα θέματα της ομάδας και πλέον πλησιάζουν οι ώρες των εξελίξεων στον Δικέφαλο.

Πρώτη προτεραιότητα βέβαια αποτελούν οι μεταγραφές για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει πρώτο στόχο στη νέα σεζόν την είσοδο στους ομίλους του Champions League και παράλληλα βέβαια τη διεκδίκηση το πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε προαναγγείλει ότι το φετινό μπάτζετ των μεταγραφών είναι απεριόριστο (αλλά πρέπει να παραμείνει εντός των πλαισίων του Financial Fair Play) και έτσι η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ίσως σηματοδοτήσει την επιτάχυνση στο κλείσιμο των υποθέσεων που παραμένουν ανοιχτές.

Την επόμενη εβδομάδα (20/6) ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ήθελε να έχουν κλείσει έως τότε ο Βέρνμπλουμ και ο Πούκι για να τους έχει από την αρχή στη διάθεσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ