«Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τον δρόμο στους υπόλοιπους»

«Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τον δρόμο στους υπόλοιπους»

Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης και ο Κώστα Αμοιρίδης μίλησαν για την ταινία του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο που κατέκτησε στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης (στέλεχος του γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ) είχε την ιδέα για την ταινία που γυρίστηκε για τον τελικό του Κυπέλλου.

«Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που ανοίγει τον δρόμο για τους υπόλοιπους, που ορίζει τις εξελίξεις, που θέλει να φέρει το μέλλον στο σήμερα, με όλους εσάς συμπαραστάτες. Η εξέλιξη δεν αποκόπτει το συναίσθημα, όπως νομίζουμε πολλές φορές, αντιθέτως βασίζεται σε αυτό και αυτό θα το δείτε και στο έργο. Το ντοκιμαντέρ για τον τελικό είναι μια ταινία που συμβολίζει το πάθος, την ένταση, την αγωνία, τη χαρά… Είναι ΠΑΟΚ! Είναι το μέλλον, και είναι εδώ», επισήμανε αρχικά.

Συνεχίζοντας είπε: «Νιώθω ευλογημένος που η διοίκηση του συλλόγου, μάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε. Να κάνουμε πράγματα που για άλλους φαντάζουν πολυτέλεια αλλά για μας είναι μονόδρομος για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της, όλους τους συνεργάτες μου με τους οποίους κατά καιρούς έχουμε ξενυχτήσει, έχουμε τσακωθεί, έχουμε αγχωθεί, έχουμε μαλώσει αλλά όλα αυτά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε. Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τους δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου. Ελπίζω το τέλος της προβολής της ταινίας να σας βρει περήφανους και συγκινημένους για τον ΠΑΟΚ».

Αμοιρίδης: «Πρώτη φορά τέτοιο έργο στην Ελλάδα»

Ο Κώστας Αμοιρίδης (σκηνοθέτης της ταινία) είπε από την πλευρά του: ««Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη που χάρης στον Παναγιώτης Αρωνιάδη εγώ με τους συνεργάτες μου καταφέραμε και ζήσαμε μια καταπληκτική εβδομάδα κοντά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είχαμε αγωνία, διασκεδάσαμε, κουραστήκαμε, συγκινηθήκαμε και περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Όλη η ομάδα και όλοι οι συντελεστές μας βοήθησαν πάρα πολύ για να βγει η ταινία.

Αυτό το έργο συμβαίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνει ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι να το απολαύσουν όλοι. Και να θυμάστε: τα καλύτερα έρχονται!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ