Ερχεται και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Γκερέρο

Ερχεται και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Γκερέρο

Στην Ελλάδα φτάνει την Τρίτη ο Ισπανός επιθετικός Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα αναμένεται έως αύριο ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο. Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό και έρχεται στην Αθήνα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και και να υπογράψει συμβόλαιο 2ετούς ή 3ετούς συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Ο Ολυμπιακός αναζητούσε εδώ και καιρό έναν επιθετικό που θα μπορούσε να δώσει λύσεις, είτε ως βασικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο. Οι Ερυθρόλευκοι, λοιπόν, έκαναν αγοράς, εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για να καλύψει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα του Ολυμπιακού για τον συγκεκριμένο ρόλο υπήρχε και το όνομα του Τεέμου Πούκι, ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο πρώην πλέον συμπαίκτης του Δημήτρη Σιόβα στη Λεγκανές, έχει όλα τα στοιχεία που αναζητούσε ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι πολύ πιο έμπειρος στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από τον Φινλανδό. Για αυτόν τον λόγο τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στις επαφές με τον εκπρόσωπό του. Και τελικά επήλθε συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να «κλέψει» ουσιαστικά τον Ισπανό επιθετικό από τη Λεγκανές, καθώς εδώ και λίγες ημέρες η διοίκηση της ισπανικής ομάδας είχε επιβεβαιώσει ότι έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2020. Από τη στιγμή, ωστόσο, που ο Ερυθρόλευκοι μπήκαν στο κόλπο της απόκτησής του, ο ποδοσφαιριστής και ο ατζέντης του «πάγωσαν» τις επαφές με τον σύλλογο της Μαδρίτης και ξεκίνησαν να συζητούν με τον Ολυμπιακό.

Οπως προκύπτει από την Ισπανία, δε, η συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και του Γκερέρο είναι για 3ετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Γκερέρο ξεκίνησε την καριέρα του στην Αλμπαθέτε και το καλοκαίρι του 2011 αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, με την οποία σε 96 συμμετοχές είχε 16 γκολ και 6 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2016 η Λεγκανές τον απέκτησε ως ελεύθερο, προσφέροντάς του 2ετές συμβόλαιο (με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν), με τον Ισπανό φορ να έχει 9 γκολ και 4 ασίστ σε συνολικά 55 παιχνίδια με την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, ενώ τη σεζόν που τελείωσε είχε 22 ματς, 4 γκολ, 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ