Τελειώνει του Κάτσε εντός της εβδομάδας στον Παναθηναϊκό

Τελειώνει του Κάτσε εντός της εβδομάδας στον Παναθηναϊκό

Δύσκολα θα χαλάσει η ανανέωση του δανεισμού του Αλβανού διεθνούς, αμυντικού χαφ, στον Παναθηναϊκό.

Η ανανέωση του δανεισμού του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό είναι θέμα ημερών. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να εξελιχθούν όλα ομαλά και ο 25χρονος διεθνής Αλβανός αμυντικός μέσος, θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα περίοδο τη φανέλα του τριφυλλιού.

Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την πρότασή του στον ΠΑΟΚ και περιμένει έως την Παρασκευή μία απάντηση. Δεν αποκλείεται αυτή να δοθεί ακόμα και έως την Τετάρτη. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι τα στελέχη του ΠΑΟΚ έχουν απαντήσει θετικά στον Νίκο Νταμπίζα κι απομένει το ΟΚ και του Σαββίδη για να ανανεωθεί ο δανεισμός. Θα μπει φυσικά και οψιόν αγοράς, η οποία μάλλον θα είναι μεγαλύτερη από τις 400.000 ευρώ που ήταν τον περασμένο Γενάρη (με δεδομένο ότι αναλαμβάνει ο Πιεμπονγκσάντ).

Η παραμονή του Κάτσε θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Ο ΠΑΟΚ θα γλιτώσει σημαντικό μέρος του συμβολαίου του για τη νέα χρονιά (οι αποδοχές του είναι 350.000 ευρώ), ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει έναν ποιοτικό και φιλόδοξο ποδοσφαιριστή, που δεν θα έχει θέμα προσαρμογής, ενώ γνωρίζεται άριστα με τον Δώνη και τέλος και ο παίκτης θα είναι ικανοποιημένος, διότι θα βρίσκεται σε μία ομάδα που δεδομένα θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ