Aτρόμητος: Χωρίς τον Ίλιτς στον πάγκο στο ματς με τον Άρη

Aτρόμητος: Χωρίς τον Ίλιτς στον πάγκο στο ματς με τον Άρη

Ο Σάσα Ίλιτς δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Ατρόμητου για το ματς με τον Άρη, καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες - Αναλυτικά η αποστολή των Περιστεριωτών για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη

Ο Ατρόμητος υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (17/2, 19:30) τον Άρη στο Περιστέρι, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Περιστεριώτες, εκτός από δύο σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών, θα αντιμετωπίσουν τους κίτρινους χωρίς τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους  καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και έτσι θα κληθεί να εκτίσει μία αγωνιστική τιμωρίας.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» μεγατόνων: Στη Ρεάλ ο Εμπαπέ – Το ανακοίνωσε ο Πέρεθ

Έτσι στον πάγκο του Ατρόμητου για την σημερινή αναμέτρηση θα καθίσει ο βοηθός του Σέρβου τεχνικού, Βέλιτσκο Καπλάνοβιτς. Στα αγωνιστικά, ο Ίλιτς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λούκας Ασεβέδο και Έντερ Γκονθάλεθ. Αντιθέτως, ο Σέρβος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει σε δύο επιστροφές, μιας και στη διάθεσή του βρίσκονται θα έχει τους Ουαζντί Κεσχρίντα και Σάμουελ Φριντζόνσον.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Καμαρά, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ