Για Μπάλντοκ και Ολυμπιακό γράφουν οι Άγγλοι (pic)

Για Μπάλντοκ και Ολυμπιακό γράφουν οι Άγγλοι (pic)

Σύμφωνα με αγγλικό Μέσο ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Τζορτζ Μπάλντοκ για το προσεχές καλοκαίρι.

Μπορεί το καλοκαίρι να απέχει πολύ ακόμη, αλλά τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό φαίνεται πως ήδη έχουν ξεκινήσει.

Αυτό καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Star», οι Πειραιώτες έχουν στο στόχαστρό τους τον Τζορτ Μπάλντοκ που κατά καιρούς έχει ακουστεί και για την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Ώρα τίτλου στο Ηράκλειο για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος μπακ μετράει φέτος 11 συμμετοχές με 2 γκολ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να χάσει έναν από τους δυνατούς της παίκτες τα τελευταία χρόνια, καθώς ενδιαφέρεται γι’ αυτόν ένας από τους γίγαντες της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός.

Οι «Blades» έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς πολλοί παίκτες μένουν χωρίς συμβόλαιο. Σύμφωνα με την Star, η ελληνική πλευρά εξετάζει τη μεταγραφή του Μπάλντοκ στην προσπάθειά τους να ενισχυθούν.

Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ελλάδα, φέτος βλέπουμε να είναι στην 4η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος πίσω από τον ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Φυσικά, ο Μπάλντοκ έχει συνδεθεί με μετακόμισή του στην Ελλάδα στο παρελθόν και από τότε που ήρθε η κλήση στην εθνική ομάδα, αυτές οι φήμες γίνονται όλο και πιο δυνατές.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένα σημάδι για νέο συμβόλαιο προς τον Μπάλντοκ και μένει να φανεί αν ο ίδιος αποτελεί επιλογή για το σύλλογο. Για τον ίδιο τον Μπάλντοκ, αυτή η μετακόμιση στον Ολυμπιακό μπορεί να είναι μια ευκαιρία ζωής που απλά δεν μπορεί να αρνηθεί καθώς μπαίνει στα 30 του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ