Παναθηναϊκός : Κίνδυνος υποβιβασμού για τον Εμποκού

Παναθηναϊκός : Κίνδυνος υποβιβασμού για τον Εμποκού

Η FIFA έστειλε επιστολή στον Παναθηναϊκό λέγοντας πως πρέπει να εξοφλήσει την Κιέβο για τον δανεισμό του Πολ Εμποκού μέχρι της 20 Ιουνίου.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι έτοιμος να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ, όμως τα οικονομικά προβλήματα και οι οφειλές φαίνεται πως παραμένουν. Μία από αυτές τις οφειλές η οποία είναι ανοιχτή και θέτει σε άμεσο κίνδυνο το τριφύλλι είναι αυτή προς την Κιέβο Βερόνα για τον δανεισμό του Πολ-Ζοσέ Εμποκού.

Οι πράσινοι χρωστούν στην ιταλική ομάδα ένα ποσό που ξεπερνάει τις 300.000 για την ακρίβεια 312.500 και πρέπει να τα εξοφλήσει άμεσα. Συγκεκριμένα, η FIFA έστειλε τελεσίγραφο στον Παναθηναϊκό πως θα πρέπει μέχρι τις 20 Ιουνίου να τα βρει με την Κιέβο για τον δανεισμό του Εμποκού.

Στην επιστολή που στάλθηκε στους πράσινους τονίζεται μεταξύ άλλων πως αν ο Παναθηναϊκός δεν εξοφλήσει το ποσό ή αν δεν τα βρει έστω με την ομάδα από τη Βερόνα, τότε η πειθαρχική επιτροπή της FIFA θα αποφασίσει για την ποινή που θα επιβληθεί στο τριφύλλι, η οποία θα είναι πρόστιμο, αφαίρεση βαθμών ή ακόμα και υποβιβασμός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ