Παναθηναϊκός : Συνάντηση ανάμεσα σε Καραγκούνη και Παϊρότζ

Παναθηναϊκός : Συνάντηση ανάμεσα σε Καραγκούνη και Παϊρότζ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ επιμένει για τον Γιώργο Καραγκούνη και θα συναντηθεί μαζί του για να τον πείσει να αναλάβει κάποιο διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ επιθυμεί την ενεργοποίηση του Γιώργου Καραγκούνη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και για αυτό τον λόγο με την επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται να έχει ραντεβού με τον «τυπάρα» προκειμένου να τον πείσει να αναλάβει κάποιο πόστο.

Ο Ταϋλανδός επιχειρηματίας θα επιστρέψει στη χώρα μας μέσα στην εβδομάδα για να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ και να περάσει στο τελικό στάδιο οι μεταβίβαση των μετοχών στον Παϊρότζ και την Pan Asia. Κατά τη διάρκεια που θα βρεθεί στην Ελλάδα αναμένεται να έχει ραντεβού με τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 με σκοπό να τον πείσει να αναλάβει μία υψηλή θέση στο διοικητικό σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι το δεύτερο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον Ταϋλανδό να θέλει πολύ να εντάξει στον Καραγκούνη στα διοικητικά της ΠΑΕ, λόγω της εμπειρίας του και των γνώσεων του για την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ