ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη και ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη και ο Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ώρες προκειμένου μαζί τους Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη, αλλά και τον Λούμπος Μίχελ να «τρέξουν» τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις καλοκαιρινές του διακοπές και να έρθει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ, υπάρχει μια στασιμότητα στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας, καθώς εκτός από τον Γεβγέν Χατσερίντι το σωματείο δεν έχει προχωρήσει σε κάποια άλλη μεταγραφή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, που θέλει όταν η αποστολή θα φύγει για την Ολλανδία να έχει συμπληρωμένο το ρόστερ του κατά 90%, εκλήθη από τον Ιβάν Σαββίδη για να συζητήσουν αναλυτικά για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Η ουσία όμως είναι πως ο μεγαλομέτοχος θέλει να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Ρουμάνου τεχνικού και για αυτόν τον λόγο τον κάλεσε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να συμφωνήσουν στις τελικές επιλογές.

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι πολλά, Βέρνμπλουμ, Πούκι, Κόντε, Ζίφκοβιτς, Ακπόμ, Λεσκάνο… Απ’ αυτή την λίστα που έχουν στα χέρια τους οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα αποφασίσουν με ποιές περιπτώσεις θα προχωρήσουν στην Τούμπα. Για τον παίκτη που «καίγονται» στον ΠΑΟΚ είναι αυτό του Πόντους Βέρνμπλουμ. Οι ασπρόμαυροι κατέθεσαν την προσφορά τους, κοντά στα 5 εκατ. ευρώ μαζί με τα πόνους, και περιμένει την απάντηση του Σουηδού μέσου. Για την περίπτωση του Πούκι, στον ΠΑΟΚ νιώθουν να έχουν εγκλωβιστεί στα καπρίτσια του Φιλανδού επιθετικού. Γι’ αυτό τον λόγο και κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί τις τελευταίες ημέρες στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ