Λουτσέσκου: «Ο Ολυμπιακός κέρδισε επειδή ήταν πιο έξυπνος και εμείς αφελείς»

Λουτσέσκου: «Ο Ολυμπιακός κέρδισε επειδή ήταν πιο έξυπνος και εμείς αφελείς»

Όλα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό.

Ένας υπερηχητικός Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει σαν… σίφουνας από την Τούμπα επικρατώντας με 4-1 επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Superleague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος του Βορρά εμφανίστηκε αρκετά αφελής.

Διαβάστε επίσης: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί, η αγκαλιά Μπαρτζώκα-Αγγελόπουλων και το βραβείο στον Φαλ! (vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Η εικόνα η σημερινή κρίνεται με βάση το αποτέλεσμα. Αυτό είναι δυστυχώς στο ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα σήμερα ήταν ότι ήμασταν αφελείς, ειδικά στα δυο πρώτα γκολ. Μετά είχαμε τις ευκαιρίες μας και δεν εκμεταλλευθήκαμε, ενώ εκείνες του Ολυμπιακού κατέληξαν στα δίχτυα. Σήμερα κέρδισαν επειδή ήταν πιο έξυπνοι από εμάς.

Η εικόνα του σημερινού αγώνα είναι αυτή, προσπαθούσαμε να πιέσουμε. Αν είχαμε σκοράρει στο 1-1 θα ήταν διαφορετικά. Τα δυο τελευταία γκολ μας βρήκαν σε μια μεταβατική άμυνα που γυρίζαμε. Μας βρήκαν στην προσπάθεια μας να ισοφαρίσουμε, κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία, έτσι και το αποψινό.

Δεν χρειάζεται να το φιλοσοφούμε πολύ. Η εικόνα είναι αυτή. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή. Εμείς προσπαθήσαμε με το τρανζίσιόν μας. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο πολύ επιθετικοί, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας και ήμασταν όμως αφελείς στις φάσεις των γκολ. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να πετάξουμε ότι έχουμε κάνει τόσο καιρό στην άκρη. Δεν χρειάζεται να υπεραναλύσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ