Ολυμπιακός : Έρχεται «ανεβασμένος» ο Πάρντο

Ολυμπιακός : Έρχεται «ανεβασμένος» ο Πάρντο

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν έκρυβε τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε εναντίον της Κίνας και ο Λεμονής περιμένει πολλά απ' τον διεθνή άσο

Ο Φελίπε Πάρντο ήταν στη βασική εντεκάδα της Κολομβίας, στο σημερινό ματς με την Κίνα και μάλιστα ο διεθνής εξτρέμ των Πειραιωτών πέτυχε και γκολ, στην άνετη νίκη της ομάδας του με 4-0.  Ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» είχε κάθε λόγο να πανηγυρίσει με χαρακτηριστικό τρόπο το τέρμα που σημειώσει και το σίγουρο είναι πως θα επιστρέψει στη χώρα μας με ανεβασμένη ψυχολογία.

Αυτό είναι φυσικά κάτι που δεν περνά απαρατήρητο και ο Λεμονής θέλει να βλέπει τον Κολομβιανό σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Πάρντο είναι παίκτης ψυχολογίας κι αυτό το γνωρίζει καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού. Είναι εύκολο άλλωστε να το διαπιστώσει κάποιος κι απ΄τη μέχρι στιγμής πορεία του λατινοαμερικάνου στο μεγάλο λιμάνι. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τον παίκτη και κατ’ επέκταση και για τον Ολυμπιακό, ότι σκόραρε σε παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Δεν είναι τυχαίο πως τα μέσα ενημέρωσης στην Κολομβία στάθηκαν ιδιαίτερα στο πρώτο γκολ του άσου του Ολυμπιακού με τη φανέλα των «καφετέρος» κι αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τον ακραίο επιθετικό των «ερυθρόλευκων».

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο Πάρντο δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό. Γίνεται βέβαια μια προσπάθεια για να είναι στην Αθήνα την Πέμπτη, αλλά και πάλι η επιβάρυνση από τα ταξίδια θα είναι μεγάλη για τον διεθνή εξτρέμ των Πειραιωτών.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι ο Λεμονής έχει πολλούς λόγους να χαμογελά, βλέποντας τον Κολομβιανό να έχει καλή ψυχολογία. Όταν ο Πάρντο είναι στα “πάνω” του μπορεί να βοηθήσει πολύ τους “ερυθρόλευκους” κι αυτό περιμένει να δει στη συνέχεια ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ