«Ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον για τον Χέντερσον»

«Ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον για τον Χέντερσον»

Δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τον νεαρό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον. Τον νεαρό πορτιέρε ήθελαν Τσέλσι, Άρσεναλ και Μπενφίκα αλλά τελικά υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την πολύ καλά χρονιά που είχε στην Σριούσμπερι. Ο 21χρονος πορτιέρε αγωνίστηκε δανεικός στην ομάδα της πρώτης κατηγορίας και οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι τα δημοσιεύματα αγγλικών ιστοσελίδων, που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όπως και άλλων ομάδων, για την απόκτηση του παίκτη. «Ο Ολυμπιακός, η Άρσεναλ, η Τσέλσι, η Ρόμα, η Μπενφίκα καθώς και άλλες ακόμα ομάδες παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του Χέντερσον, καθώς συζητούσε με την Μάντσεστερ για την επέκταση του συμβολαίου του», ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ.

Οι Άγγλοι πάντως προσθέτουν πως ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον πείστηκε από τον Ζοσέ Μουρίνιο και υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ