ΠΑΟΚ : Τα συμβόλαια που λήγουν και οι πρόωρες ανανεώσεις

ΠΑΟΚ : Τα συμβόλαια που λήγουν και οι πρόωρες ανανεώσεις

Στον ΠΑΟΚ εκτός από το κεφάλαιο μεταγραφές υπάρχει και αυτό με τις πρόωρες ανανεώσεις καθώς εννιά συμβόλαια λήγουν το 2019 και τα περισσότερα αφορούν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.

Στον ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται μόνο με την ενίσχυση της ομάδας μεταγραφικά, αλλά και με το θέμα των πρόωρων ανανεώσεων. Με τους εκπροσώπους των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών έχει γίνει μια πρώτη επαφή προκειμένου ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου του βορρά, Λούμπος Μίχελ, να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους για να έχει μια πρώτη εικόνα για τα «θέλω» των παικτών.

Οι Μάτος, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Σάκχοφ, Βαρέλα, Κάνιας, Κρέσπο, Γλύκος και Σιαμπάνης έχουν συμβόλαια τα οποία λήγουν το καλοκαίρι του 2019. Όλοι τους όμως θα έχουν το δικαίωμα σε έξι μήνες να συζητήσουν και με άλλες ομάδες. Από τις επαφές που έγιναν μέχρι στιγμής υπάρχει πρόσφορο έδαφος, όμως οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Επίσης, πριν από το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών, στην ΠΑΕ θα καλέσουν τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Δημήτρη Πέλκα για να τους κάνουν μια αναπροσαρμογή στα συμβόλαια τους. Το συμβόλαιο του έμπειρου πορτιέρο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2019 και υπάρχει βούληση να κληθεί να ανανεώσει με αναπροσαρμογή και των χρημάτων που παίρνει, κάτι που θα γίνει και με τον Δημήτρη Πέλκα, για να μπει και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του που θα φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ