Ανατροπή με Τερίμ – Τι λένε στην Τουρκία

Ανατροπή με Τερίμ – Τι λένε στην Τουρκία

Φεύγει ή μένει στον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ; - Οι Τούρκοι επανέρχονται με νέο δημοσίευμα

Δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα «Takvim», που επικαλέστηκε ελληνικές πηγές, ανέφερε χθες (20/2) πως επίκειται αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό και πιθανή μετακόμισή του στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ έλεγε ότι: «επίκειται αποχώρηση του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος προπονητής δεν μπόρεσε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε στα τελευταία ματς και έγινε στόχος της κριτικής των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο υπάρχε ένας εντυπωσιακός ισχυρισμός για τον Τερίμ που αναφέρει ότι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να είναι χειρότερη απ’ αυτήν.

Διαβάστε επίσης: «Σάλταρε» ο Αλαφούζος με τη Λαμία- Απέκλεισε τον Καρλίτος ο Βόκολος για το ματς με την ΑΕΚ

Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι αν ο Τερίμ αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό, μπορεί να αναλάβει την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας».

Ωστόσο, το τουρκικό beIN SPORTS ανατρέπει τα δεδομένα. Αναφέροντας πως ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, είχε συνάντηση χθες στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «Τριφυλλιού» με τον Τερίμ, με σκοπό να συζητηθούν τα πλάνα εν όψει της επόμενης σεζόν και να αναλυθούν με βάση τις ημερομηνίες έναρξης του νέου πρωταθλήματος και των πιθανών αγώνων του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, σε κάποια από τις τρεις διοργανώσεις της UEFA.

Όσον αφορά τα φιλικά των «πράσινων» είναι νωρίς να ειπωθεί με ποιες ομάδες κλπ, αλλά θεωρείται δεδομένο πως η προετοιμασία για την ερχόμενη σεζόν θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, με το βασικό της στάδιο να πραγματοποιείται στην Αυστρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ