Παναθηναϊκός : Επικοινωνία του Δώνη με τον μάνατζερ του Κάτσε – Τα μπόνους ολοκληρώνουν το deal

Παναθηναϊκός : Επικοινωνία του Δώνη με τον μάνατζερ του Κάτσε – Τα μπόνους ολοκληρώνουν το deal

Ο ρόλος που θα έχει στον Παναθηναϊκό, η ανυπομονησία του παίκτη για συνεργασία με τον προπονητή που τον ανέδειξε και τα συν 50.000 ευρώ στο συμβόλαιό του που δεν θέλει να χάσει. Στην τελική ευθεία και μέσω... Σαββίδη η οριστική συμφωνία.

Ο Έργκους Κάτσε περιμένει πάνω από το… τηλέφωνο για τα νεότερα. Για να μάθει πως – και – ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το οριστικό «ok» για να γίνει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Το επόμενο λεπτό θα ανέβει στο αεροπλάνο και θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στον δανεισμό του στο «τριφύλλι».

Άλλωστε, οι περισσότερες από τις λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τη μετακίνηση του Αλβανού αμυντικού μέσου έχουν καθοριστεί, πλην μίας: των μπόνους που έχει ο παίκτης στο συμβόλαιό του. Ένα μπόνους που πέρσι έχασε, αφού το δεύτερο μισό έπαιξε στον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο του Κάτσε είναι στα 350.000 ευρώ και μαζί με τα μπόνους φτάνουν στα 400.000 ευρώ. Ποσό που ο παίκτης θέλει εξ ολοκλήρου. Δεν θέλει για ακόμα μία χρονιά να βγει… μείον σε ό,τι έχει συμφωνήσει και αυτό είναι το τελευταίο στάδιο των συζητήσεων μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Πόσο θα ανέβει ο ένας, πόσο θα κατέβει ο άλλος, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο και – προς το παρόν τουλάχιστον – να εμφανίζεται θετικός στην εκ νέου μετακίνηση του παίκτη.

Άλλωστε στην τελευταία επικοινωνία που είχε ο ατζέντης του παίκτη, Σπύρος Καγιούλης, με τους ανθρώπους της ομάδας για το αν ο Κάτσε υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου, η απάντηση ήταν «όχι». Σε αντίθεση με την επικοινωνία που είχε τις τελευταίες μέρες με τον Γιώργο Δώνη.

Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να υπογράψει την Παρασκευή με τους «πράσινους», αλλά όπως έχουμε επισημάνει λειτουργεί ήδη σαν προπονητής του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, έχει δώσει τα χέρια με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Και κάνει ήδη επαφές. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δώνης μίλησε με τον Καγιούλη και για να μάθει που βρίσκεται η υπόθεση, αλλά και για να του εξηγήσει τον ρόλο που θα έχει ο Κάτσε στον Παναθηναϊκό. Έναν ρόλο πρωταγωνιστικό, για έναν παίκτη που και ο ίδιος ανυπομονεί να συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή ο οποίος τον ανέδειξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ