Φημολογία για «τέλος» του Βόκολου από τη Λαμία λόγω… Τσιλούλη

Φημολογία για «τέλος» του Βόκολου από τη Λαμία λόγω… Τσιλούλη

Το μέλλον του Λεωνίδα Βόκολου στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας, θεωρείται αβέβαιο, μετά την αποκάλυψη του ίδιου πως ο Σωτήρης Τσιλούλης έχει ήδη συμφωνήσει για το καλοκαίρι με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος, αποκάλυψε πως μία μέρα πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Σωτήρης Τσιλούλης τον ενημέρωσε πως έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού και το καλύτερο θα ήταν να μείνει εκτός αποστολής.

«Ο Τσιλούλης με ενημέρωσε μια μέρα πριν ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ, έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ. Για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσε να είναι στην αποστολή», ήταν τα λόγια του Βόκολου στη συνέντευξη Τύπου και σήμερα (25/2) προέκυψε θέμα με τον μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της Λαμίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ μπροστά στο καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του (pic, vid)

Συγκεκριμένα, υπάρχει έντονη φημολογία πως η «υπόθεση Τσιλούλη» καθιστά το μέλλον του 53χρονου τεχνικού αβέβαιο, αφού η διοίκηση δεν ήθελε να πει κάτι ο προπονητής σχετικά με την μεταγραφική εξέλιξη της υπόθεσης.

Μάλιστα αν δεν υπήρχαν δύο κρίσιμα ματς απέναντι σε Ατρόμητο (28/02, 17:00) και ΠΑΟΚ(03/03, 19:30) για την είσοδο της ομάδας στα Play Off ίσως ο Βόκολος να είχε αποχωρήσει ήδη, αφού φάνηκε να μην ήξερε ότι έχει υπάρξει συμφωνία από τον Ιανουάριο και να το έμαθε τώρα από τον παίκτη. Την συμφωνία επιβεβαίωσε και η πλευρά της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ