Υπάρχει χρόνος για τον ΠΑΟΚ. Ή μήπως όχι;

Υπάρχει χρόνος για τον ΠΑΟΚ. Ή μήπως όχι;

Αν στραβώσει κάτι στα προκριματικά του Champions League για τον ΠΑΟΚ, είμαι σίγουρος ότι για τον κόσμο δε θα φταίνε τόσο αυτοί που έπαιξαν, όσο αυτοί που καθυστέρησαν να φέρουν εκείνους που δεν έπαιξαν!

Σήμερα (12/6) συμπληρώθηκε ένας μήνας από τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ (ήταν 12/5), όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ με 2-0 και κατέκτησε το Κύπελλο. Εκείνο το ματς σήμανε το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν 2017-18. Τη χρονιά που πέρασε δεν είχε playoffs πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια. Έτσι πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία τελείωσε η χρονιά τόσο νωρίς και έχουμε τόσο μεγάλη περίοδο διακοπών πριν αρχίσουν οι προπονήσεις της προετοιμασίας.

Έχουμε ακόμη 12 Ιουνίου και νιώθουμε σα να έχει μπει ο Ιούλιος. Έχω την αίσθηση ότι μας μπερδεύει το γεγονός ότι τελείωσε η περσινή αγωνιστική σεζόν τόσο νωρίς. Και αυτό το μπέρδεμα πολλοί το παθαίνουν εντονότερα ότι η κουβέντα φτάνει στο θέμα των μεταγραφών.

«Πάλι αργούμε να κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει», λένε κάποιοι φίλοι του ΠΑΟΚ σε καφενειακές συζητήσεις. Και αυτό την ώρα που επίσημα οι μεταγραφές αρχίζουν από την 1η Ιουλίου!

Στον Δικέφαλο έκλεισαν νωρίς νωρίς το θέμα με την απόκτηση του Ευγένιου Χατσερίδη, οπότε έκλεισε το κέντρο της άμυνας. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να επιστρέψει και ο Δημήτρης Γιαννούλης από τον δανεισμό στον Ατρόμητο, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προτίμησαν να τον αφήσουν άλλη μια χρονιά εκεί. Αυτό ίσως σημαίνει ότι θα αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας, ίσως πάλι μπορεί να προμηνύει επιστροφή του Κίτσιου, ο οποίος μπορεί να καλύψει και τις δύο πλευρές.

Εδώ και πάνω από 20 μέρες ο ΠΑΟΚ περιμένει τις οριστικές απαντήσεις στις προτάσεις που έχει κάνει στον Πόντους Βέρνμπλουμ (για να κλείσει και η μεσαία γραμμή) και στον Τέεμου Πούκι (θα κλείσει και η επίθεση).

Ειδικά για την επίθεση υπάρχουν και αρκετές ακόμη εναλλακτικές λύσεις με τα ονόματα του Λεσκάνο, του Κρκιτς και του Κόντε να βρίσκονται ψηλά στη λίστα τις τελευταίες μέρες.

Για τον Βέρνμπλουμ έχει γίνει μια πρόταση ύψους 5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια και παρά την καθυστέρηση, υπάρχει αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει θετικά.

Βέβαια όσο «άπλα» χρόνου υπάρχει όλο το καλοκαίρι για τις μεταγραφές, άλλο τόσο πίεση υπάρχει όσο θα πλησιάζουν και τα ματς των προκριματικών του Champions League (24 ή 25 Ιουλίου είναι οι πρώτοι αγώνες).

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα έχει τον βασικό του κορμό από πέρυσι και με την καλή χημεία της ομάδας που είδαμε τους τελευταίους 5-6 μήνες, μπορεί να περάσει είτε τον Άγιαξ, είτε τη Βασιλεί.

Αλλά αν στραβώσει κάτι είμαι σίγουρος ότι για την κοινή γνώμη (τον κόσμο του ΠΑΟΚ) δε θα φταίνε τόσο αυτοί που έπαιξαν, όσο αυτοί που καθυστέρησαν να φέρουν εκείνους που δεν έπαιξαν! Έτσι γίνεται συνήθως…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ