Οργή στον κόσμο του Παναθηναϊκού για Αλαφούζο και Τερίμ: «Ο Γιοβάνοβιτς φταίει…» (pics)

Οργή στον κόσμο του Παναθηναϊκού για Αλαφούζο και Τερίμ: «Ο Γιοβάνοβιτς φταίει…» (pics)

Πυρ και μανία στα social media οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά το κάζο με την Κηφισιά. Γιάννης Αλαφούζος και Φατίχ Τερίμ στο στόχαστρο της «πράσινης» αγανάκτησης.

Η νέα γκέλα σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά, προκάλεσε την οργή των οπαδών των «πράσινων» που για ακόμη μία χρονιά βλέπουν τις ελπίδες της ομάδας τους για πρωτάθλημα να ψαλιδίζονται. Κανείς δεν περίμενε απώλεια βαθμών κόντρα στη νεοφώτιστη και ουραγό ομάδα των Βορείων προαστίων, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να ξεσπά στα social media.

Στο στόχαστρο ο Γιάννης Αλαφούζος και φυσικά ο Φατίχ Τερίμ που αντικατέστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η ομάδα αντί να βελτιώνεται παρουσιάζει όλο και χειρότερη εικόνα. Οι περισσότεροι αναφέρουν πως «το πρωτάθλημα τελείωσε ήδη», το ειρωνικό «ο Ιβάν φταίει» έχει την τιμητική του ενώ το γενικό νόημα είναι πως «Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός».

Διαβάστε επίσης: Στο -2 από τον Παναθηναϊκό και έρχεται και CAS

Κάποιοι ζητούν από τον Αλαφούζο να διώξει τον Τερίμ και να φέρει πίσω τον Γιοβάνοβιτς όσο προλαβαίνει ενώ άλλοι προτείνουν να φύγουν και οι δύο μαζί. Μία ωραία ατμόσφαιρα που λένε…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ