Άρης : Στη λίστα και ο Βιγκέρα (vid)

Άρης : Στη λίστα και ο Βιγκέρα (vid)

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Χιχόν είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Άρης.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην λίστα του Πάκο Ερέρα είναι και ο Μπόρχα Βιγκέρα. Ο προπονητής του Άρη, άλλωστε, είχε συνεργαστεί στην Σπόρτινγκ Χιχόν με τον 31χρονο επιθετικό, του οποίου η συνεργασία με την ισπανική ομάδα ολοκληρώθηκε χθες.

Ο Βιγκέρα ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην Χιμνάστικ, στην Αλμπαθέτε, στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (είχε συμμετοχές και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ) αλλά και στην Αλαβές. Με την φανέλα της τελευταίας, μάλιστα, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις (την διετία 2012-14), έχοντας 79 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 49 γκολ.

Ο Ισπανός επιθετικός είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Άρης και με τις οποίες ασχολείται προσωπικά ο Πάκο Ερέρα. Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί ότι οριστική εξέλιξη –όπως και σε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη- θα έχουμε μετά την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από τις ΗΠΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ