Η ειδική διαχείριση του Μεντιλίμπαρ και οι απαραίτητες «ανάσες»

Η ειδική διαχείριση του Μεντιλίμπαρ και οι απαραίτητες «ανάσες»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές και στο Αγρίνιο, προκειμένου να έχει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του για το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετά τη σημαντική ανατροπή επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και τη νίκη με 2-1, έχει στρέψει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας των play off.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν φτιάξει ένα σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη και παίζουν εξαιρετικά από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία στην τεχνική ηγεσία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με αποτέλεσμα να έχουν προκριθεί στους «16» του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και να βρίσκονται ξανά στο «κόλπο» της διεκδίκησης του τίτλου στη Super League.

Ο Ολυμπιακός θέλει μέσα στις επόμενες δύο αγωνιστικές με Παναιτωλικό και Βόλο να κάνει το 2/2 και να μπει στα play off όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες εδώ και λίγο καιρό παίζουν κάθε 3-4 μέρες και αυτό θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, με τον Μεντιλίμπαρ να είναι αναγκασμένος να ανοίξει το ροτέισον και να προχωρήσει σε μια ειδική διαχείριση του ρόστερ του προκειμένου να είναι όλοι οι παίκτες του φρέσκοι και διαθέσιμοι.

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έκανε αρκετές αλλαγές, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο ματς στο Αγρίνιο, αλλά και σε αυτό στον Βόλο. Συγκεκριμένα, ο Βάσκος προπονητής θα προχωρήσει σε ροτέισον και ο λόγος είναι ότι ήδη έχουν επιβαρυνθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές με συνεχόμενα ματς στα πόδια τους, εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος των Πειραιωτών.

Για αυτό τον λόγο και είναι άγνωστο αν θα αγωνιστούν με τον Παναιτωλικό οι Ροντινέι, Έσε, Φορτούνης, που παίζουν συνέχεια, με το πιθανότερο να είναι να πάρουν «ανάσες» σε ένα από τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και με δεδομένο πως σε περίπου 9 μέρες έρχεται το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη για τους «16» του Europa Conference League.

Από εκεί και πέρα, στο ματς με τον Παναιτωλικό, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μασούρας και Φραν Ναβάρο στην επίθεση, αλλά και οι Τσικίνιο και Ιμπόρα στη μεσαία γραμμή και ο Ρούμπεν Βέζο στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Νταβίντ Κάρμο που μοιάζει και είναι αναντικατάστατος. Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως αν δεν αγωνιστεί ως βασικός ο Ροντινέι στο Αγρίνιο τη θέση του θα πάρει ο Κίνι στα δεξιά της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ