Στην Τούμπα ο Χατσερίντι : «Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ»

Στην Τούμπα ο Χατσερίντι : «Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ»

Ο Γεβγέν Χατσερίντι βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Τούμπα και φωτογραφήθηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο ομογενής αμυντικός δήλωσε ανυπόμονος να παίξει σε μια γεμάτη Τούμπα.

Ο Γεβγέν Χατσερίντι πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στην Τούμπα προκειμένου να ξεναγηθεί από τους επιτελείς της ομάδας στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ. Ο ομογενής αμυντικός στη συνέχεια φωτογραφήθηκε φορώντας την φανέλα του Δικεφάλου με το νούμερο 34, στον αγωνιστικό χώρο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δημοσιοποίησε την επίσκεψη Χατσερίντι στα social media, σχολιάζοντας σχετικά: Πρωινές επισκέψεις,

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του και ανυπόμονος να παίξει σε μια γεμάτη Τούμπα. «Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα και να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας». Ο Χατσερίντι αφού βρήκε το σπίτι που θα διαμένει για τα επόμενα τρία χρόνια και είναι στην παραλία της πόλης, αναμένεται να επιστρέψει στην Ουκρανία για να τακτοποιήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες πριν έρθει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ