Ανέβηκε η Άντερλεχτ για Βράνιες: Δίνει σχεδόν 3.000.000 €

Ανέβηκε η Άντερλεχτ για Βράνιες: Δίνει σχεδόν 3.000.000 €

Χοντραίνει το παιχνίδι γύρω από την παραμονή ή όχι του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ, με τη Άντερλεχτ να επιμένει για την απόκτησή του, ανεβάζοντας αρκετά την προσφορά της.

Η Άντερλεχτ από τον Γενάρη έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Βράνιες. Τότε, μεσούσης της σεζόν πήρε αρνητική απάντηση από την ΑΕΚ, αλλά το ενδιαφέρον της ουδόλως ατόνησε. Μετά το τέλος της σεζόν, οι Βέλγοι επανήλθαν προσφέροντας 2,1 εκατ. ευρώ στην Ένωση και 800.000 ευρώ ετήσιες απολαβές στον Βόσνιο.

Οι κιτρινόμαυροι όμως δεν ήταν αποφασισμένοι να χάσουν… κοψοχρονιά έναν από τους καλύτερους (αγωνιστικά) παίκτες τους,. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να διαμηνύει στον Βόσνιο: «Φέρε 4 εκατ. ευρώ και φεύγεις». Τελικά η πλευρά του ποδοσφαιριστή όπως φαίνεται πίεσε κατάλληλα και ανάγκασε την Άντερλεχτ να ανεβάσει την προσφορά της, η οποία πλέον ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ.

Με δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει ήδη εντοπίσει υποψήφιους αντικαταστάτες του Βράνιες, δεν αποκλείεται η προσφορά αυτή να πυροδοτήσει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων που να αφήσει τελικά όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ικανοποιημένες και να προχωρήσει η μεταγραφή, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να αποκτούν επί πλέον ρευστότητα και… ευκινησία στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ