«Στην Ελλάδα ο ΜακΚέι, αλλά έχει κι άλλες προτάσεις»

«Στην Ελλάδα ο ΜακΚέι, αλλά έχει κι άλλες προτάσεις»

Δημοσίευμα σκωτσέζικης εφημερίδας αναφέρει πως ο Μπάρι ΜακΚέι είναι από χθες στην Ελλάδα για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής στον Ολυμπιακό. Στο σχετικό ρεπορτάζ πάντως γίνεται λόγος και για προτάσεις αγγλικών, γερμανικών και ρωσικών μάδων για τον παίκτη.

Εκτενές ρεπορτάζ για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μπάρι ΜακΚέι στον Ολυμπιακό φιλοξενεί η εφημερίδα Scottish Sun, επισημαίνοντας μάλιστα πως ο παίκτης ήρθε στην χώρα μας για συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Σκωτσέζος εξτρέμ έχει προτάσεις από αγγλικές , γερμανικές και ρωσικές ομάδες.

«Ο Μπάρι ΜακΚέι είναι σήμερα στην Ελλάδα για να συζητήσει την υπογραφή συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει και επιλογές σε Αγγλία, Γερμανία και Ρωσία. Ο πρώην εξτρέμ της Ρέιντζερς ετοιμάζεται ν αφήσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Αΐτορ Καράνκα.

Ο διεθνής Σκωτσέζος πέταξε στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, του οποίου μεγαλομέτοχος είναι ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο 23χρονος άσος ξεναγήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της ομάδας, αλλά εξετάζει κι άλλες προτάσεις από αρκετές ομάδες στην Ευρώπη. Μπορεί να μείνει τελικά στην Αγγλία ή να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Ίσως ακόμα και ν’ ακολουθήσει τον δρόμο των ΜακΓκίντι και Ο Κόνορ, οποίοι πήγαν στην Ρωσία», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ