Αιχμές της Λεγκανές για τους ατζέντηδες του Γκερέρο

Αιχμές της Λεγκανές για τους ατζέντηδες του Γκερέρο

Η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τους ατζέντηδες του Μιγκέλ Γκερέρο για έλλειψη συνεργασίας. Η ισπανική ομάδα ευχήθηκε πάντως τα καλύτερα στον Γκερέρο για την συνέχεια της καριέρας του.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους. Ο Ισπανός στράικερ προτίμησε τον Ολυμπιακό από την Λεγκανές στην οποία αγωνίζονταν μέχρι το καλοκαίρι, με την ισπανική ομάνα να βγάζει ανακοίνωση.  Η Λεγκανές εύχεται καλή συνέχεια στον 28χρονο σέντερ φορ αλλά αφήνει αιχμές εναντίον των ατζέντηδων του παίκτη, κάνοντας λόγο για έλλειψη συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της Λεγκανές αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Λεγκανές εύχεται στον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο τα καλύτερα μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστούμε για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που έδειξε στα δύο χρόνια της συνεργασίας μας.

Λυπούμαστε για την έλλειψη συνεργασίας με την εταιρία Elite Sports Asesores SL και τον κ. Ζοσέ Ζεσούς Μέσας Πουέρτα, ώστε να φτάσουμε σε επιτυχή αποτέλεσμα στις προχωρημένες διαπραγματεύσεις που είχαμε, για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ