Χατσερίντι: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να πάρουμε τίτλους»

Χατσερίντι: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να πάρουμε τίτλους»

Ο Εβγέν Χατσερίντι επισκέφτηκε την Τούμπα, έβαλε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δικέφαλου.

Υπέγραψε κι ανακοινώθηκε πριν καν πατήσει το πόδι του στη Θεσσαλονίκη. Χωρίς το άγχος των συζητήσεων και των συμβολαίων ο Εβγέν Χατσερίντι είχε την πρώτη του γνωριμία με την Τούμπα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της ομάδας και μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού του Δικεφάλου, του PAOK TV.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μάχεται για να φτάσει του υψηλούς στόχους, που σημαίνει Ευρώπη και κατάκτηση πρωταθλήματος. Η ομάδα θα παίξει προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Champions League», επισήμανε αρχικά ο υψηλόσωμος αμυντικός.

Τι σημαίνει γι’ αυτόν ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ; «Σημαίνει πολλά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν βρέθηκα τυχαία εδώ. Θα ήθελα το γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο, ξέρω ότι οι φίλαθλοι εδώ είναι πολύ ένθερμοι και δίνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους γιατί παίζουμε γι’ αυτούς. Το περιμένω με ανυπομονησία».

Τι στόχους έχει με τον Δικέφαλο; «Θέλω πολύ να κατακτήσω τρόπαια και όπως κάθε ποδοσφαιριστής όταν έρχεται εδώ, έχω ως στόχο το πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να στεφθεί πρωταθλητής. Θέλω να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην Ευρώπη».

Όσο για τον εαυτό του; «Είναι δύσκολο να μιλήσω για τον εαυτό μου. Ο κόσμος βλέπει και μπορεί να το κρίνει αυτό».

Δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ