Άρης : Εξελίξεις και στο ρόστερ με την επιστροφή Καρυπίδη

Άρης : Εξελίξεις και στο ρόστερ με την επιστροφή Καρυπίδη

Με τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στον Άρη, κατόπιν εισήγησης του Πάκο Ερέρα, θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Με την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από τις ΗΠΑ δεν θα ξεκαθαρίσουν μόνο οι προθέσεις των Τομ Παπαδόπουλου και Νικ Σακίεβιτς σχετικά με την εμπλοκή τους στον Άρη, αλλά και ποιοι από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Πάκο Ερέρα και για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο νέος προπονητή του Άρη εξετάζει καθημερινά το υπάρχον υλικό και έχει σχηματίσει μια άποψη για τον κάθε παίκτη, έχοντας κάνει κάποιες πρώτες εισηγήσεις.

Η συμφωνία, για παράδειγμα, με τον Ούγκο Σόουζα είχε την έγκριση του Ισπανού και μόλις ο Καρυπίδης γυρίσει στην Ελλάδα αναμένεται να γίνουν πιο εντατικές συζητήσεις και με μια σειρά παικτών, που ο Άρης επιθυμεί να κρατήσει.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι οι δυο τερματοφύλακες, Γιώργος Καντιμοίρης και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, όπως και οι Βαγγέλης Πλατέλλας και Γιώργος Δεληζήσης, με τον τελευταίο, μάλιστα, να έχει συμβόλαιο άλλον έναν χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ