Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο: Εκπλήξεις από τον Μεντιλίμπαρ (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο: Εκπλήξεις από τον Μεντιλίμπαρ (pic)

Με Τζολάκη και Άμπι η 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο – Αναλυτικά οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Με τους Τζολάκη και Άμπι στην 11άδα παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (19:30) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της φετινής Super League.

Ο έμπειρος τεχνικός δίνει φανέλα βασικού στον Ελληνα τερματοφύλακα, αφήνοντας στον πάγκο τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Άμπι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση του Μάικ Τζέιμς

Αναλυτικά, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-3-3, έχοντας τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Άμπι, Ρέτσο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Τσικίνιο, Έσε και Όρτα θα είναι στην τριάδα των χαφ, με τους Μασούρα και Ποντένσε στα δύο άκρα και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε ΟΦΗ (4-0), ΠΑΟΚ (4-1 εκτός έδρας), Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Παναιτωλικό (2-1, εκτός έδρας). Κόντρα σε Αρκάδες και Αγρινιώτες μάλιστα έφτασε στη νίκη, παρότι βρέθηκε να χάνει, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν την ανατροπή και να παίρνουν δύο σημαντικές νίκες στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ