Με Φαμπιάνο κόντρα στην ΑΕΚ ο Άρης

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μετά από 40 μέρες, περίπου, επιστρέφει στην ενδεκάδα στο σημερινό (3/3, 19.30) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η επιστροφή του Φαμπιάνο, μετά από 40 μέρες, περίπου, είναι το σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα του Άρη, στο σημερινό (3/3, 19.30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Άκης Μάντζιος τον ξεκινάει στο βασικό σχήμα.

Ο προπονητής του Άρη έκανε συνολικά εφτά αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί (6/3) ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης: Η λεπτή κόκκινη γραμμή με τον Μουσταφά Φαλ: Γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει ξανά το συμβόλαιο του Γάλλου- Τα 500.000 ευρώ και ο κίνδυνος

Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Φατόρε θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Βερστράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Φετφατζίδης πίσω από τον Ανσαριφαρντ, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Ντουκουρέ, Ρουπ, Τζούρασεκ, Βέλεθ, Μορόν, Ρόουζ και Σουλεϊμάνοφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από