Άρης: Ντέρμπι με το μυαλό και στο Κύπελλο

Άρης: Ντέρμπι με το μυαλό και στο Κύπελλο

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (3/3, 19.30) την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας την προσοχή του, όμως, και στον ημιτελικό Κυπέλλου (6/3) με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε τα «χαρτιά» σε ότι αφορά την ενδεκάδα, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές.

Ο Άρης θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κερδίζοντας το σημερινό (3/3, 19.30) εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο μυαλό του, όμως, έχει και τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (6/3) με τον Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος δεν ανακοίνωσε αποστολή και δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα του σημερινού αγώνα, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές. Ο Κουέστα θα ξεκινήσει κάτω από την εστία, σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Φεράρι το αριστερό. Είναι πιθανή η επιστροφή του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, με τον Ρόουζ να είναι ο παρτενέρ του.

Οι Βερστράτε και Ζουλ αναμένεται να αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ένας εκ των Σαβέιρο ή Μπένετ στην αριστερή, ενώ ο Φετφατζίδης θα αγωνιστεί πίσω από τον Ανσαριφάρντ, που θα αντικαταστήσει τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τους τιμωρημένους Νταρίντα και Σαμόρα, καθώς και τον τραυματία Πάρντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ