Μουνιέ : «Νιώθω άψογα στον Παναθηναϊκό, κολακευτικό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ»

Μουνιέ : «Νιώθω άψογα στον Παναθηναϊκό, κολακευτικό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ»

Σε συνέντευξή του στην έγκυρη εφημερίδα «lequipe», ο Γάλλος μέσος, δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας πάντως ανοικτό «παράθυρο» όσον αφορά το μέλλον του. Επίσης αποκαλύπτει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το πρόσωπό του.

Συνέντευξη στη μεγάλη γαλλική εφημερίδα «lequipe» παραχώρησε ο Αντονί Μουνιέ, μέσω της οποίας έκανε έναν απολογισμό για τον πρώτο χρόνο της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό. Ο 30χρονος μέσος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την έως τώρα θητεία του στους πράσινους, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα σε οικονομικό επίπεδο.

Μάλιστα έχοντας ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στο τριφύλλι, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν είναι σίγουρο και περιμένει να δει τι θα συμβεί στο διοικητικό «μέτωπο».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως οτι μετά από σχετική ερώτηση για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το πρόσωπό του, ο Μουνιέ δηλώνει ενήμερος, προσθέτοντας ωστόσο οτι δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του από τους κίτρινους.

Αρχικά ο παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη σεζόν που τελείωσε και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πράσινοι: «Είναι κρίμα για τις ποινές που επιβλήθηκαν στον Παναθηναϊκό, καθώς χωρίς αυτές, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε τερματίσει στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Γενικότερα ήταν μια περίεργη σεζόν, με τις ποινές, αλλά και τη διακοπή που υπήρξε στο πρωτάθλημα. Επίσης υπήρξαν τα οικονομικά προβλήματα από κακοδιαχείριση προηγούμενων ετών και τα οποία μας επηρέασαν», είπε αρχικά, μεταξύ άλλων, ο Μουνιέ για να ερωτηθεί στη συνέχεια αν σκοπεύει να αποχωρήσει λόγω των πολλών εξωαγωνιστικών προβλημάτων: «Όχι, εδώ πέρα (σ.σ. στον Παναθηναϊκό), αισθάνομαι πιο καλά από οπουδήποτε άλλου, από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Από αθλητικής άποψης μπορεί να μην είναι πάντα εύκολα τα πράγματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενους που βρίσκομαι εδώ. Ο Παναθηναϊκός παραμένει ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και με ένα φίλαθλοι κοινό που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα».

Οσον αφορά την πιθανή αλλαγή στα διοικητικά της ομάδας με τον Αλαφούζο να παραχωρεί την ομάδα στον Ταυλανδό Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο Γάλλος μέσος είπε: «Τώρα περιμένουμε το κλαμπ να αλλάξει χέρια με τον ερχομό του νέου ιδιοκτήτη που θα βάλει λεφτά. Μια κίνηση που θα καθησυχάσει άπαντες. Περιμένω να δω ως εκείνη τη στιγμή τι θα γίνει».

Συνεχίζοντας πάντως ο Μουνιέ, απάντησε και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το πρόσωπό του: «Το άκουσα κι εγώ… Ξέρω αρκετούς εκεί, ειδικά τώρα που πήγε και όλο το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Είναι μια ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League, συνεπώς όλο αυτό είναι κολακευτικό. Ωστόσο από όσο ξέρω δεν έχει γίνει κάτι και αφήνω τους μάνατζέρ μου να δουλεύουν για αυτά τα θέματα».

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει και για το ενδιαφέρον ομάδων από τη Γαλλία, όπως η Ανζέρ, η Ρεμς και Καέν, για το οποίο είπε: «Έφυγα πριν τρία χρόνια από τη Γαλλία, θα μπορούσα να είχα επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2017, αλλά για κάποιους λόγους η συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν δεν προχώρησε. Θα μπορούσα να παίξω σε μια μεγάλη γαλλική ομάδα μετά από μια δύσκολη κατάσταση στην Μπολόνια. Γμε τη συνέντευξη του Μουνιέ στην γαλλική εφημερίφα να τελειώνει με την εξής ατάκα: «Αυτή τη στιγμή, αισθάνομαι πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ