Κανακούδης : «Ισχυρός ο Παπαδόπουλος, θέλει να επενδύσει στον Άρη»

Κανακούδης : «Ισχυρός ο Παπαδόπουλος, θέλει να επενδύσει στον Άρη»

Ο Πέτρος Κανακούδης που αγωνίστηκε στον Άρη και είναι στην αναμονή για το αν θα είναι στο ρόστερ και της νέας χρονιάς, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και όπως δήλωσε όλοι οι παίκτες περιμένουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο Πέτρος Κανακούδης, μέσω των οποίων αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν, την προσωπική του εμπειρία, αλλά και το μέλλον του στον Αρη.

Επίσης μιλώντας για τον Τομ Παπαδόπουλο με τον οποίο συνδέεται με φιλία, τόνισε ότι ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θέλει να επενδύσει στον Αρη, εκφράζοντας την πίστη ότι η συμφωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη θα έχει αίσια έκβαση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κανακούδης στον ARENA FM 89,4

«Όταν αναλάβαμε τέτοια ευθύνη ήταν επιτακτική ανάγκη να επανέλθει ο Άρης. Από τη στιγμή που επετεύχθη ο στόχος όλοι ήμασταν δικαιωμένοι και απολαμβάνουμε πλέον την ξεκούραση».

Για το πως του φάνηκε η εμπειρία του στον Άρη: «Από το πρώτο παιχνίδι εισέπραξα εκτίμηση, όταν είσαι στέλεχος ενός τέτοιου οργανισμού, δεν παύει να είναι πανέτοιμος για κάθε ενδεχόμενο, είναι εξαιρετικά μεγάλη η δυναμική του συλλόγου, και ήμασταν απόλυτα σοβαροί σε κάθε ενέργεια που κάνουμε. Είμαι χαρούμενος, που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, εύχομαι να συνεχίσω να είμαι , περιμένουμε εξελίξεις για το μέλλον του καθενός μας. Μετά το ταξίδι θα μπούνε τα πράγματα σε μια σειρά, αυτό γνωρίζουμε».

Για τη νέα χρονιά: «Φυσιολογικά θα αλλάξουν κάποια πράγματα, αυτό που υπήρχε δε συνοδευόταν με την αξία και το κύρος της ομάδας, έπρεπε να υπήρχαν από πάντα. Καλό που γίνεται μία προσπάθεια για τα προπονητικά κέντρα. Να εξελιχθεί η ομάδα, έτσι ώστε και ο σύλλογος να αποκτήσει αξία. Όλοι είμαστε αισιόδοξοι και υπάρχει θετική αύρα, χρειάζεται να υπάρξει και ουσία και να βγει και στα αποτελέσματα».

Για τη φωτογραφία με τους Ναζλίδη και Σόουζα: «Δημιουργήθηκε ένας ψιλοντόρος, , είμαστε φίλοι, υπάρχει εκτίμηση. Όλοι στην ίδια μοίρα είμαστε περιμένουμε αυτό το ταξίδι και μετά».

Για το Θανάση Παπαδόπουλο: «Έχουν βγει και δημόσια οι προθέσεις του, ότι θέλει να επενδύσει, το έχει πει. Είναι οικονομικά ισχυρός και εφόσον επέλθει η συμφωνία, μπορεί να εξελίξει ακόμη περισσότερο το σύλλογο. Η διαίσθηση μου είναι ότι δεν υπάρχει λόγος για να μη γίνει συμφωνία, καθώς και οι δύο θέλουν το καλό της ομάδας. Είμαι απόλυτα θετικός από αυτό που εισπράττω. Ο κόσμος του Άρη είναι ταλαιπωρημένος και όλοι θέλουν το καλό της ομάδας. Τιμητικό ότι το ψάχνει και να βρεθεί λύση με έναν σοβαρό άνθρωπο, να ανταπεξέλθει και στις απαιτήσεις του κόσμου, που θέλει ο Άρης να πρωταγωνιστεί. Όλοι να κάνουμε την προσπάθεια για να βρεθεί ο σύλλογος εκεί που αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ