Η κλήρωση των play offs, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο ειδικός κλειδάριθμος

Η κλήρωση των play offs, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο ειδικός κλειδάριθμος

Τι προβλέπεται για την κλήρωση των play offs της Stoiximan Superleague

Η κανονική περίοδος της Stoiximan Superleague ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή (3/3) με μία αγωνιστική θρίλερ και πλέον αναμένουμε την έναρξη των play offs και play out του πρωταθλήματος, που θα κρίνουν τον νέο πρωταθλητή Ελλάδας, τις ομάδες που θα προκριθούν στα Κύπελλα Ευρώπης και τους συλλόγους που θα υποβιβαστούν στη Super League 2.

Σε λίγη ώρα θα γίνει η κλήρωση των play offs, με τις δύο ομάδες που συνεχίζουν στο Europa Conference League να έχουν να αντιμετωπίσουν μία ειδική συνθήκη.

Με βάση τα συμφωνηθέντα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που συνεχίζουν στην Ευρώπη, θα πάρουν ειδικό κλειδάριθμο για την κλήρωση των play offs, προκειμένου να παίξουν την 1η αγωνιστική εντός έδρας ώστε να μην επιβαρυνθούν εν μέσω ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με ένα επιπλέον ταξίδι.

Άρα αποκλείεται να παίξουν μεταξύ τους είτε την πρώτη, είτε την δεύτερη αγωνιστική (και οι δύο θα παίξουν εκτός). Και αυτό έχει σημασία γιατί ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα θα είναι τιμωρημένος –κεκλεισμένων των θυρών-. Για να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός της κλήρωσης που θα βρει την Τούμπα δίχως κόσμο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ