Στο «κόλπο» για Αντρέ Μαρτίνς και η Μπούρσασπορ

Στο «κόλπο» για Αντρέ Μαρτίνς και η Μπούρσασπορ

Η τούρκικη ομάδα ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο χαφ του Ολυμπιακού και θέλει να τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια της Τράμπζονσπορ.

Ο Αντρέ Μαρτίνς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα αγωνιστική σεζόν και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Το βράδυ της Τρίτης ενημερωθήκατε από το 10.gr, ότι ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ, προκειμένου να μετακομίσει μόνιμα στη γειτονική χώρα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, για την απόκτηση του Ιβηρα χαφ δεν ενδιαφέρεται μόνο η ομάδα της Τραπεζούντας, αλλά και η Μπούρσασπορ.

Ο σύλλογος από την Προύσα έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Μαρτίνς και προσπαθεί να τον κλέψει μέσα από τα χέρια της Τράμπζονσπορ. Ο τεχνικός της Μπούρσασπορ, Σαμέτ Αϊμπάμπα, έχει εξαιρετική άποψη για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό και επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του.

Ο πρώην παίκτης των Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπελενένσες ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις δύο τούρκικες ομάδες να ερίζουν για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ