Φατίχ Τερίμ: κόουτς, έχουμε απορίες

Φατίχ Τερίμ: κόουτς, έχουμε απορίες

Σημαντικό κομμάτι των οπαδών έχει απορίες για τι ακριβώς συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο Κορωπί και τη Λεωφόρο

Την Τετάρτη υποδέχεται ξανά τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Φατίχ Τερίμ. Μια απόφαση για χορήγηση διήμερου ρεπό που συζητήθηκε ευρύτατα ακόμη και στον οργανισμό των Πρασίνων, με αρκετούς να υποστηρίζουν πως το -4 βαθμοί από την κορυφή δεν ήταν λόγος για ξεκούραση αλλά για ανασύνταξη και άλλους να λένε ότι χρειαζόταν ένα διάλειμμα και …καθαρισμός του μυαλού.

Τι θα πει ο Τούρκος προπονητής στους παίκτες του ΠΑΟ; Θα το δούμε. Αλλά μοιάζει σίγουρο πως σημαντικό κομμάτι των οπαδών έχει απορίες για τι ακριβώς συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο Κορωπί ή τη Λεωφόρο και καλό είναι να τις δούμε:

Ακαϊντίν- Ούγκο: εσχάτως δείχνει πως αυτό είναι το βασικό κεντρικό δίδυμο του Παναθηναϊκού. Δύο μεταγραφές του χειμώνα, δηλαδή ποδοσφαιριστές της απολύτου αρεσκείας του Τερίμ. Στον βωμό του rotation κερδίζουν πόντους και έχουν σταθεροποιήσει τη θέση τους στην ενδεκάδα. Είναι όμως ανώτερο αυτό το σχήμα από το αντίστοιχο με Αράο και Σένκεφελντ; Ο πρώτος έκανε καλά ματς τόσο ως χαφ όσο και ως οπισθοφύλακας, ο δεύτερος έμεινε πίσω αρκετά με τον Τερίμ.

Διαβάστε επίσης: Superleague: Αποφασίζει για τον ορισμό των αγώνων σε playoffs – playouts και την αναβολή λόγω Εθνικής

Ζέκα: ουδείς αμφιβάλλει για το πάθος και την αγάπη του ελληνοποιημένου Ποργογάλου για το πράσινο χρώμα. Δίνει και την ψυχή του ο Ζέκα για τον ΠΑΟ, εδώ θέλει να κλείσει την καριέρα του και μολονότι κουβαλά σοβαρούς τραυματισμούς, ξεχωρίζει για την προσήλωση στο πλάνο και την πίστη ότι μπορεί να κάνει πολλά. Εγινε ταίρι με τον Τσέριν, παίρνει 90λεπτα το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται στον πάγκο ο Πέρεθ. Όχι, δεν είναι σούπερ ο Ισπανός, μήπως όμως χρειάζονται παραπάνω ανάσες;

Ντραγκόφσκι- Λοντίγκιν: το «μπες εσύ βγες εσύ» μπορεί και να έχει δημιουργήσει ανάμικτα συναισθήματα στους τερματοφύλακες. Είναι το …σύνδρομο των δύο πολύ καλών «άσων» που μπορεί να διαθέτει μια ομάδα και δεν έχεις βρει τον «πρώτο» και τον «δεύτερο». Το ενδιαφέρον σχετίζεται με το γεγονός πως αμφότεροι έχουν δώσει προκρίσεις στο κύπελλο και στα διαδικασία των πέναλτι! Και παράλληλα στο παλμαρέ τους καταγράφονται ωραίες αποκρούσεις στο πρωτάθλημα. Το ερώτημα, ωστόσο, παραμένει: ποιος είναι ο αληθινά βασικός;

Μπακασέτας: οι θυμαστές του Ελληνα άσου επέμειναν πως ήταν η «μεταγραφή του χειμώνα». Οντως, το να εντάσσεις στο ρόστερ σου τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας, συνιστά δυνατή κίνηση. Με τον Τερίμ δε, όλοι υποστήριζαν πως ο Μπακασέτας θα γινόταν ακόμη καλύτερος. Επί του παρόντος, καταθέτει ψήγματα της κλάσης του και περιμένουν στο Κορωπί να βελτιωθεί ακόμη παραπάνω. Ταλέντο διαθέτει. Όπως και τη στόφα του ηγέτη που τόσο έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός.

Πηγή: in.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ