Άρης: Με Βερστράτε και Ζουλ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Βέλγος και ο Καμερουνέζος είναι οι επιλογές του Μάντζιου και θα ξεκινήσουν ως αμυντικοί χαφ, στο σημερινό (10/3, 21.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ επιστρέφουν στην ενδεκάδα και οι Μοντόγια και Σαβέιρο.

Ο Άκης Μάντζιος πήρε την τελευταία στιγμή τις αποφάσεις του σε ότι αφορά τον χώρο της μεσαίας γραμμής και επέλεξε ως αμυντικούς χαφ τους Βερστράτε και Ζουλ στο σημερινό (10/3, 21.00) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ακόμα, νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα είναι και οι Μοντόγια και Σαβέιρο.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Καρδίτσα – Παναθηναϊκός 64-87: Πέρασε από την έδρα της Καρδίτσας και βλέπει Ολυμπιακό

Οι Βερστράτε και Ζουλ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Ρόουζ, Βέλεθ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Σαμόρα, Ανσαριφάρντ και Φετφατζίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από