Άρης: Με ψυχολογία και ερωτηματικά στην ενδεκάδα στην Τούμπα

Άρης: Με ψυχολογία και ερωτηματικά στην ενδεκάδα στην Τούμπα

Οι κιτρινόμαυροι μετά την πρόκριση τους στον τελικό του Κυπέλλου θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και τα πλέι οφ, στο σημερινό (10/3, 21.00) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μάντζιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα.

Με τον «αέρα» της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου θα ξεκινήσει και την πορεία του στα πλέι οφ ο Άρης, που πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο σημερινό (10/3, 21.00) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άκης Μάντζιος έχει στη διάθεση του όλους, σχεδόν, τους παίκτες του, με εξαίρεση τον τραυματία Πάρντο, ενώ επέτρεψαν στην αποστολή και οι Βερστράτε και Τζούρασεκ. Ο προπονητής του Άρη δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει και αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Κουέστα θα είναι ο τερματοφύλακας σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια θα επιστρέψει στο αριστερό, ενώ ο Μπράμπετς και ένας εκ των Ρόουζ ή Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Βερστράτε, Ζουλ και Βέλεθ διεκδικούν τις δυο θέσεις των αμυντικών χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Νταρίντα. Ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ οι Μορόν και Ανσαριφάρντ διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ